Bemutatkozik a Pala Protect Blog!

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink megismerjék a palatető felújítás és csere kapcsán felmerülő valamennyi kérdést, hogy később a szakmai információk birtokába tudjanak döntést hozni. Ezért szakértőink blog formájában fejtik ki a visszatérő fontos témákat, hogy minél szélesebb körű információt adjunk át a palatetővel és a Pala Protect eljárással kapcsolatban. Így jött létre a Pala Protect Blog, melynek célja, hogy hiteles és profi tájékoztatással szolgáljon mindenki számára, aki palatető okozta problémákkal küzd, vagy egyszerűen csak tájékozódni szeretne a témában. 

Mit is jelent ez pontosan?

Azt, hogy cégünk küldetésként tűzte ki maga elé, hogy pont olyan elhivatottan harcoljon a dezinformációból és a hanyag tájékoztatásból fakadó rossz kivitelezés és egyéb károk ellen, mint az azbesztpala okozta bosszúságok felszámolásáért.
A tetőfedésben és tetőfelújításban szerzett több mint 15 éves tapasztalatunknak köszönhetően pontosan tudjuk, hogy egy hagyományos palatető felújítás sok nehezítő körülménnyel, bonyolult procedúrával és rengeteg kiadással jár – és sajnos azt is számtalanszor megtapasztaltuk, hogy az emberek hogyan esnek áldozatául a nem körültekintő kivitelezőknek és a rejtett vagy előre nem kalkulált költségeknek.

Az ehhez hasonló problémák pedig szinte mindig egy okra vezethetőek vissza: nem kaptak vagy nem találtak megfelelő tájékoztatás arról, hogy mire kell figyelni és mivel kell számolni egy palatető felújításánál. Ráadásul palatető esetében nem csak magával a tetőfelújítási procedúrával, hanem olyan egyéb velejáró problémákkal is tisztában kell lenni, mint például a veszélyes hulladék vagy a környezetszennyezés dilemmája.

Blogunk pontosan az ilyen és ehhez kapcsolódó témákat fogja feldolgozni. A Pala Protect Blogon olyan cikkeket fogunk felsorakoztatni, melyek nem csak a palatetők előnyeit és hátrányait vizsgálják, hanem számba vesznek minden egyéb esetlegesen felmerülő lehetőséget és tényezőt. Például az alternatív tetőfelújítási megoldások előnyeit és hátrányait, a pala környezetre valamint egészségre gyakorolt hatásait, a felújítási munkálatokkal kapcsolatos tippeket és tanácsokat, vagy az általunk alkalmazott eljárás és anyag pontos, szakszerű leírását, de olvasóink természetesen az elvégzett munkáinkról készített képes és videós beszámolókból is bőven válogathatnak majd.
Ha naprakész és a legfonottasabb információk birtokában szeretne belevágni palatetője felújításába, kövesse figyelemmel folyamatosan frissülő cikkeinket! Amennyiben pedig azonnal szeretne értesülni a legújabb blog bejegyzésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre az alábbi linken!

Ez a weboldal Sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek: Adatvédelmi Tájékoztató