Bemutatkozás

A GreenQuest Kft. 2018-ban alakult, elsősorban építőipari és síkosságmentesítési szolgáltatások ellátására. A vállalat dinamikus fejlődésének köszönhetően országosan képes kiszolgálni a megrendelőket. 20 munkatárs dolgozik terepen, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a tetőfedésben, a gondos előkészítést pedig az építész csapat végzi, akik megtervezik az adott feladat kivitelezését. A tetőfedés és felújítás mellett zsalu bérbeadás és síkosságmentesítés is a portfólió részét képezi. A PalaProtect eljárást az a szakismeret szülte, amit a tetőfedés során tapasztalt a csapat, hogy mind a munkatársak, mind a megrendelő és környezete szempontjából biztonságosan és hatékonyan tudjanak bontás nélkül palatetőt felújítani.

A csapat

A GreenQuest Kft-t Tázló Bence alapította, aki 18 éve tevékenykedik az építőiparban. A középiskola után tanulta ki az ács szakmát és két évnyi gyakorlat után kezdett önállóan dolgozni. Minőségi, gondos munkavégzése és ügyfélközpontú hozzáállása segítette, hogy egyre több megrendelést kapjon, így elkezdett csapatot szervezni maga köré és már 23 évesen 4-6 embert irányítva végezte a felújításokat. A téli időszakban az igényeket felismerve, belefogott a síkosságmentesítő anyag gyártásába és forgalmazásába. A vállalat tevékenységi köre az aktuális igényeknek megfelelően folyamatosan bővül, így foglalkozunk zsindelyes tetőfedéssel, a zsalurendszer bérbeadással, építőipari gépek bérbeadásával is. Éveken át kereste a megoldást a palatető felújítására, amely környezetkímélő, előremutató és hosszú távú megoldást jelenthet az iparágnak. Ez motiválta, amikor kifejlesztette a PalaProtect eljárás alapjait.

A vállalat tevékenységi köre az aktuális igényeknek megfelelően folyamatosan bővül, így foglalkozunk zsindelyes tetőfedéssel, a zsalurendszer bérbeadással, építőipari gépek bérbeadásával is. Éveken át kereste a megoldást a palatető felújítására, amely környezetkímélő, előremutató és hosszú távú megoldást jelenthet az iparágnak. Ez motiválta, amikor kifejlesztette a PalaProtect eljárás alapjait.

Az előkészítő csapat

Bittó Zoltán

Partnerkapcsolati menedzser

Tázló Bence

Ügyvezető, projektigazgató

Tomaiaga Krisztián

Kivitelezési projektvezető

Sárfi Béla

Értékesítő (dunántúli régió)

Hanzi Renáta

Értékesítési vezető

Király Zoltán

Műszaki előkészítő

Pohli Anna

Műszaki előkészítő

Szilágyi Ádám

Okleveles építészmérnök, technológiai tanácsadó

Sziráki Gergely

MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTő

Ez a weboldal Sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek: Adatvédelmi Tájékoztató