A PalaPotect története

Mára a PalaProtect név egyre kevesebb embernek cseng ismeretlenül, és nagy örömünkre napról – napra egyre több család szavaz bizalmat ennek az innovatív technológiának. Nem meglepő az sem, hogy egy-egy tárgyalás, kézfogás vagy aláírás után újra és újra elhangzik az ominózus kérdés:

Hogy lett a PalaProtect? Mégis honnan jött ez az ötlet?

A kérdés jogos, hiszen a PalaProtect eljárás során használt anyag korábban aligha volt jelen a tetőfedésben. Ennek ellenére egy jó ötlettel párosítva olyan tökéletesen hasznosítható tetőfedéshez is, mintha erre találták volna ki – hiszen legtöbb tulajdonsága (víz- és ütésálló, rugalmas, UV álló stb.) különösen hasznos ezen a területen. Nem kellett hozzá más, mint egy egy jó ötlet és elszántság.

Hogy ki az, akinek ez az egyedülálló, forradalmi eljárás eszébe jutott?

Tázló Bencének. A PalaProtect megálmodója egészen fiatal korától kezdve mindig is az innováció, a kreatív ötletek és a praktikus megoldások megszállottja volt – az a fajta álmodó, aki valóban nem ismer lehetetlent. Bence közel 19 éve tevékenykedik az építőipar több területén is, de figyelme fókusza mindig is a tetők körül forgott. Miután befejezte a középiskolát, kitanulta az ács szakmát és rögtön önállóan kezdett el dolgozni. A szakmai odafigyelés és a munkafolyamatok optimalizálása meghozta gyümölcsét: 23 évesen már 4-6 fős csapatot irányítva teljesítette a tetőfelújítási megrendeléseket. 

Ez motiválta akkor is, amikor a PalaProtect eljárás ötlete kipattant a fejéből. Miután rátalált a legmegfelelőbb anyagra, rögtön felismerte, hogy ez az új eljárás a palatetőkre akár 20-30 évre is biztos megoldást nyújt. Ezután persze rengeteg munkára és kitartásra volt szükség, mire a PalaProtect eljárás létrejött, és a jelenlegi állapotát elérte. A munkafolyamat tökéletesítése során nagy szükség volt a sok éves szaktudásra, tapasztalatra, kreativitásra csak úgy, mint az építész csapatunk szakértelmére. Jelenleg több, mint 20 munkatárs dolgozik azon, hogy a PalaProtect eljárás minél több településre és minél több családhoz eljuthasson, hiszen fő célunk, az otthonaiknak megújítása. A PalaProtect mögötti fő motivációnk, hogy megrendelőinknek többet ne kelljen a minőségi, biztonságos munka és a megfizethetőség között választaniuk.

A cég azóta kinőtte magát, és több tetőfedési területen is (zsindelyes tetőfedés, cserepes tetőfedés, korcolt lemezfedés) volt alkalma bizonyítani. Egyetlen dologra azonban sokáig nem találta a tökéletes megoldást: a palatetők problémájára. Az évek során rengeteg palatetős családi házzal találta szembe magát – és bár az iparág több megoldást is kínált a palatető felújítására, egyik sem volt az igazi. Egy átlagos család számára egy tetőfelújítás nagy és fontos beruházás, mégsem volt jelen a piacon más, csak drága vagy félmegoldás. Az építőiparban eltöltött hosszú évek alatt folyamatosan kereste azt a megoldást, amely korszerű, környezetkímélő, előremutató és hosszútávú megoldást jelenthet a háztulajdonosoknak és az iparágnak egyaránt.

A PalaProtect-tel egy kompromisszummentes megoldást kínálunk, melynek segítségével a tető bontás nélkül, napok alatt újra régi fényében ragyoghat.

Ez a weboldal Sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek: Adatvédelmi Tájékoztató