Mielőtt pénzt költenél a felújításra...

A tetőfelújításod előtti legfontosabb tudnivalók

Mielőtt horribilis pénzt költenél palatetőd felújítására, ismerd meg a lehetőségeidet! Rengeteg bosszúságtól és felesleges kiadástól menekíthet meg, ha megfelelően tájékozott és felkészült vagy a témában. Töltsd le ingyenes Palatető-felújítási Kisokosunkat most, hogy még idejében értesülj a leglényegesebb információkról!

Nézzük, mely sarkalatos kérdésekre találsz benne válaszokat:

Miért bízhatsz meg a tudásomban?

“Mi alapján válasszak kivitelezőt, vállalkozót?” Bontással vagy a bontás nélküli felújítással járok jobban?” – biztosan sok ilyen és hasonló kérdés merül fel benned is egy komoly korszerűsítés kapcsán. Tájékozódj megfelelő helyről, legtapasztaltabb szakemberünktől, Tázló Bencétől, aki egyben a korszerű innovációs technológiánk megálmodója is.

Ismerd meg Bencét, a pala-innovátort!

Tázló Bence vagyok a GreenQuest Kft. tulajdonosa és ügyvezetője.

A tetőfelújításban szerzett, 15 éves tapasztalatom adja az alapot a PalaProtect bontás nélküli, innovációs palatető-felújítási rendszeremnek. Egy ilyen nagyságrendű szervezetet természetesen nem tudnék egyedül működtetni, így számtalan szakavatott munkatársam segít Téged abban, hogy a palatetőd a következő 20-30 évben beázás és sérülés nélkül szolgálja az otthonod kényelmét és biztonságát.

Remélem, hogy a jövőben személyesen is találkozunk majd!

Minden jog fenntartva © 2021 – palaprotect.hu | Adatkezelési tájékoztató | paladoktor@palaprotect.hu

Ez a weboldal Sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek: Adatvédelmi Tájékoztató