[INGYENES letölthető PDF]

Mielőtt pénzt költenél a palatetőd felújítására, ismerd meg a lehetőségeidet!

Sok bosszúságtól és felesleges kiadástól szabadíthat meg, ha tájékozott vagy. Töltsd le INGYEN a Palatető-Felújítási Kisokost!

A palatetőd felújításába nehezen kezdesz bele?

Ez érthető, mert sok buktatója van, problémák tömege szakadhat a nyakadba, rejtett hibák kerülhetnek napvilágra, amik csak tovább növelik az egyébként sem alacsony költségeket.

De strucc módjára homokba dugni a fejed sem ésszerű, mert minél később újítod fel a tetőt, annál nehezebb, annál költségesebb lesz az egész. 

A palatető olyan, mint a rossz fog: halogathatod a “nemszeretem” lépést, előbb-utóbb úgy is a fogorvosnál kötsz ki. Ha időben mész, lehet, hogy meg tudják menteni a fogad, de ha húzod az időt, végül el is veszítheted a fogad, és a pénztárcád is jobban bánja majd.

Ha minden évben egyre többször kell javítgatni a repedt palákat, és egyre gyakrabban okoz beázást egy-egy új sérülés, akkor tudhatod, hogy nincs értelme tovább halogatni a felújítást. Most akár 50%-os állami támogatást is igénybe tudsz venni hozzá!

Munkatársaimmal összeállítottunk számodra a felújítás során előforduló feladatokból egy listát, pontosabban gyakorlati összefoglalót olyan szemszögből, ahogyan kevesen tárják fel, és még kevesebben mutatnák ezt meg Neked. Töltsd le, és kerüld el a milliós büntetéseket!

Nincs miért aggódnod!

Természetes dolog, ha aggódsz amiatt, hogy megbontsd a tetődet. Az egyik ismerősöm évekkel ezelőtt úgy járt, hogy a tetőfelújítást a várhatóan legszárazabb időszakra ütemezte, és pont akkor durrant be egy 3 napos zuhé, amikor már az ácsolat sem volt az épületen. Képzelheted, mi következett. Majdnem lakhatatlanná vált a házuk!

Ez is olyan tapasztalat volt, ami miatt folyamatosan kerestem azokat a lehetőségeket, hogy hogyan lehet bontás nélkül is megoldani a palatetők felújítását.

Töltsd le a Palatető-Felújítási Kisokost, és további e-mailekben megmutatom, milyen megoldást találtam erre a problémára, hogy ne kelljen lebontani a tetőt a fejed fölül egyetlen percre sem.

Hogyan kerüld el a bosszúságot és az anyagi károkat? A Kisokosból megtudod!

Így érheted el a nyugalmat

Amikor tudod, mit érdemes tenned, az nyugalmat és biztonságot ad!

Nem várható el, hogy olyan dolgokról is minden tudással rendelkezz, amikkel általában egy ember életében összesen talán 1-2 alkalommal találkozik. Jó esetben a tetőfelújítás is egy ilyen feladat.

Bízd rá magad a szakemberekre, de ne vakon. Tudd meg, mire kell Neked odafigyelni, és mi az, amit másra bízhatsz!

Kérdések kérdések hátán?

Mindent tudsz, ami szükséges a palatetőd problémáinak a megoldásához, vagy inkább tele vagy kérdésekkel?

Töltsd le a Kisokost, hogy minél több kérdésre tisztázódjon a válasz!

Palatető-felújítási Kisokos

Ingyenesen letölthető bírságmentő és bosszúságelkerülő összefoglaló

Javítgatod rendszeresen a palatetődet ?

BUMM!!!  Lehet, hogy ezzel okozod a legnagyobb károkat!

Természetesen érthető, hogy ha beázás van, akkor azt meg kell szüntetned. Az azonban nagyon nem mindegy, hogy hogyan! A rossz megoldással újabb javítanivalókat, vagyis újabb bosszúságokat és újabb kiadásokat generálhatsz magadnak. A Palatető-felújítási Kisokosban elolvashatod, mivel árthatsz Te magad a tetődnek, hogy a jövőben ezt el tudd kerülni.

Van-e lehetőséged bontás nélkül is megfelelő minőségben felújítani ?

Sokan sokféle tanáccsal láthatnak el, hogy mi az egyedül üdvözítő megoldás a palatetőd felújítására. Ha megismered a lehetőségeidet, nehezen futhatsz bele olyan hibákba, amik nem fordíthatóak vissza, és ráadásul már sok pénzedet emésztették fel. A Palatető-felújítási Kisokos több alternatívát és szempontrendszert is bemutat.

Mi a három legfőbb problémakör, amit az azbesztpala tetőd okozhat ?

Ismerd meg mindhármat, hogy dönteni tudj, mit kezd velük!

A “boldog tudatlanság”, azaz, ha nem foglalkozol ezekkel a problémákkal, csak elodázza és költségesebbé teszi a palatetőd felújítását. Most van a legjobb időpont arra, hogy cselekedj, mert akár a felújítás költségének az 50%-át is átvállalhatja tőled az állam. Ismerd meg a lehetőségeidet, és élj velük!

Mi az 5 legfőbb tisztázni való, mielőtt a palatetőd felújításába kezdenél ?

A Palatető-felújítási Kisokosban 5 fő teendőt sorolunk fel, amivel a legnagyobb és a legköltségesebb hibák elkerülhetőek. Legfontosabb, hogy azokat ne kövesd el, amik nem fordíthatóak vissza, illetve a jövőre nézve növelik meg jelentősen a kiadásaidat.

Az ingyenes összefoglalóból megismerheted mind az 5 feladatot.

Mekkora bírságokkal "honorálják", ha nem megfelelően jársz el ?

Ismert hozzáállás, hogy amiről a hatóság nem tud, az nem fáj neki.

Ma azonban már a műholdas felmérések, digitális vizsgálati módszerek korában akár úgy is tudomást szerezhet a hatóság a tetőfelújításodról, hogy ki se ment hozzád. Ha utólag derül ki, hogy valamit elbaltáztál, akkor a felújítás költségével vetekedhet a hivatali bírság összege. Hidd el, nagyon tud fájni egy ilyen milliós értékű büntetés, nem beszélve arról, ha esetleg olyan hibát vétesz, akár vissza is bontathatják az elkészült és már kifizetett munkát.

Kerüld el a bírságokat, hivatali terheket, olvasd el a Palatető-felújítási Kisokosban, hogyan!

Hogyan tudod a legjobban bebiztosítani magad, hogy ne fizess rá ?

Szeretnék mást írni, de ez az igazság: A vállalkozók többségét nem az érdekli, hogy Te hosszú évtizedekre megszabadulj a palatetőd nyűgjeitől, hanem az, hogy most megvedd a szolgáltatásaikat. Mit számít, mi lesz 3, 5, netán 10 év múlva? Kit érdekel…

A Palatető-felújítási Kisokosban elolvashatod, hogyan védheted meg magad a kókler vállalkozók okozta károktól. 

Vigyázat! Veszély!

Legyél magaddal őszinte! A palatetőd az idő haladtával önmagától bizonyosan nem lesz jobb állapotban, mint most. Ha nem foglalkozol vele, az is egy döntés, csak annak a döntésnek minden felelősségét, terhét és költségét Te fogod viselni. Miért ne oldanád meg most, amikor még jelentős mértékű állami támogatás és igen kedvező egyéb finanszírozási lehetőség is a rendelkezésedre áll?

Azért kezdtem bele a Kisokos összeállításába, mert túl sok helyen láttam a költséges, és visszafordíthatatlan hibákat, és szeretném, ha Te el tudnád ezeket kerülni.

Minden rendben lesz, ha most elkéred az összefoglalót!

A Palatető-felújítási Kisokos letöltése után megmutatom, milyen megoldást találtam erre a nem kis bosszúságot okozó problémakörre. Ha komolyan gondolod, hogy meg akarod oldani a palatetőd gondjait nagy biztonsággal, hosszú évtizedekre, a lehető legkisebb kosszal, zajjal, idegeskedéssel, akkor csak figyeld az e-maileket, mert megismerhetsz egy igen innovatív megoldást!

Töltsd le most INGYEN a Palatető-felújítási Kisokost...

…és kerüld el a költséges és bosszantó hibákat!

5/5

Tegnap még tanácstalan voltál...

...de most rátaláltál azokra az információkra, amik ezt meg tudják szüntetni.

Ma letöltöd az összefoglalót...

...amiben a legköltségesebb hibák elkerülését megismered.

Holnaptól fel vagy vértezve...

...a kókler vállalkozókkal és a büntetésre készített tollal hadonászó hivatalnokokkal szemben.

Feliratkozásoddal egyben elfogadod az Adatvédelmi Tájékoztatót!

Ez a weboldal Sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek: Adatvédelmi Tájékoztató