A Palatető-felújítási Kisokost már küldjük is!

De várj még egy kicsit..

Azt tapasztaljuk, hogy sok-sok bosszúságtól és felesleges kiadástól menthet meg, ha nem csak saját kútfőből dolgozol, és ha a döntéseidet csak azután hozod meg, hogy egy szakemberrel beszéltél. Ezért:

Felajánljuk, hogy saját költségünkre visszahívunk!

Miután elolvastad a rövid kis anyagunkat, érdemes a személyre szabott kiindulási állapotodat feltárni. Ehhez a legcélravezetőbb, ha minden kötelezettség nélkül röviden beszélsz valamelyik szakemberünkkel.

Add meg a telefonszámod, és visszahívunk pár napon belül, hogy a Kisokost is el tudd olvasni addig. Ha a telefonszám utáni kérdésekre is válaszolsz, azzal nem csak nekünk segítesz, hanem magadnak is, mert célirányosan abban tudunk segíteni neked, amire valóban szükséged van! Így előre megköszönjük, ha azokra a kérdésekre is válaszolsz.

 


Amennyiben 15 percen belül nem kapod meg a Palatető-felújítási Kisokost tartalmazó e-mailt, kérlek nézd meg az alábbiakat:

Spam

Bár a magunk részéről mindent megteszünk, hogy az e-mailjeink biztonságosak legyenek, mégis ritkán előfordulhat, hogy levelünk a SPAM mappádba kerül.
Ezt elkerülheted, ha a paladoktor@palaprotect.hu címet beteszed a biztonságos küldők közé.
Ha a SPAM mappában találnád meg a levelünket, jelöld meg, hogy "nem spam", így a jövőben már nem kell majd keresgélned.

Promóciók

Ha Gmail rendszert használsz, és nem kapcsoltad még ki a fülek használatát, akkor lehet, hogy a levelünk a "Promóciók", "Frissítések" vagy "Közösségi" mappába, fülre kerül. Mivel általában ezekben a gyűjtőmappákban sokkal több e-mail sorakozik, azt javasoljuk, hogy a levelünket húzd át az "Elsődleges" fülre, így a jövőben is oda fogja tenni a Gmail.

Egyéb hiba

Ha sem a SPAM, sem a többi említett mappában nem találod a levelünket, az a leggyakrabban elírás következménye. A gép okosnak látszik, de nem minden esetben az. Nem ismeri fel az e-mail címedet, ha akár egyetlen karakter is hibásan szerepel benne. Ha 10-15 percen belül nem érkezne meg a csekklistád, akkor írj egy rövid e-mailt a paladoktor@palaprotect.hu címre, és megoldjuk, hogy megkapd ezt a sok pénzt és bosszúságot megtakarító anyagot.

Ez a weboldal Sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek: Adatvédelmi Tájékoztató