Hogyan tudod megelőzni a felesleges kiadásokat?

A palatetőd felújítása nem kis költség, bármelyik technológiát választod.

Érdemes előre látni, mire számíthatsz!

Ne ugorj azonnal a mélyvízbe!

Annak érdekében, hogy a palatetővel rendelkező családok a számukra legjobb megoldás mellett döntsenek, kidolgoztunk egy folyamatot, ami nem azzal kezdődik, mint másoknál, hogy az információk áradata közben azonnal milliós felújításról kell döntened. Bizonyára Te is jobban éreznéd magad, ha lépésről-lépésre végigmehetnél a feladatokon, és segítő szakemberek támogatásával dönthetnél, hogy a sok lehetőség közül mit válassz, és mikor, hogyan valósítsd meg az egyre kevésbé halogatható tetőfelújítást. 

Első lépésben ezért mi egy előzetes felmérést javaslunk, hogy a tetődre ránézve ne vakon adjunk bármiféle tanácsot számodra, és Te se vakon határozz sok pénz sorsáról.

FONTOS! 

Minél később ismered meg a tetőd tényleges állapotát, és az ebből fakadó esetleges technológiai korlátokat, annál többe kerülhet egy esetleges rossz döntésed korrigálása!

Rendeld meg most az előzetes felmérést!

Miért érdemes felméretned a palatetődet?

Az előzetes felmérés megmutatja számodra, hogy milyen mozgástered van a palatetőd felújításánál. Döntésedhez szakemberek tapasztalatai segítenek hozzá, hogy elkerüld a rossz választásból származó anyagi terheket, és az ezzel járó egyéb bosszúságokat.

Az előzetes felmérésből megismered:

Bár a Palatető-felújítási Kisokosban is sok témát körbejárunk, ott csak általánosságban tudtunk beszélni a legfontosabb problémákról. A saját palatetőd felújítására konkrét javaslatot csak akkor lehet adni, ha egy szakember kimegy, és megnézi az adott tetőt. Ez nem egy “távgyógyítás”, látatlanban csak egy amatőr hajlandó jóslásokba bocsátkozni.
Minden tető más, és a jelenlegi állapota is behatárolhatja, melyiket lehet felújítani és melyik az, amit csak elbontani érdemes.

Beszéljünk a költségekről is!

Amikor az ingyenes a drágább

Olyan mértékben elharapódzott az építőipari kivitelezéseknél az “ingyenes felmérés” jelensége, hogy muszáj volt kiszámolnunk, mennyibe kerül az ügyfeleknek ez a sok jótékonykodó vállalkozói ajánlat. Mi is megdöbbentünk!

Ne legyen illúziód, még annál is többe kerül az ingyenes ajánlat, mint amit gondoltál. Egy palatető felújítására simán rárakódik 3-400.000,- Ft extra költség mások “ingyenes” felméréseiből! Talán nem tévedünk nagyot, ha azt tippeljük, nem szívesen fizetnél ki mások által generált összegeket.

Hogyan is lesz ilyen drága az ingyenes felmérés?

Annak, aki ingyen kínálja a felmérést, mindenképpen pénzbe kerül kimenni az ügyfelekhez. Idő, üzemanyag, egyéb költségek. Ezek elkerülhetetlenek. A marketingesek kitalálták, hogy az embereknek először ingyen kell adni valamit, hogy könnyebben mondjanak igent az ajánlatra. Ez igen költséges zsákutca számodra! 

Tehát az INGYEN sincs ingyen, csak nem az fizeti meg, aki igénybe vette!!!

Ha fizetni kell érte, akkor csak azok fogják kérni, akik komolyan gondolják. Egy komoly emberre azonban jut akár 80-100 olyan, aki a nagy marketing közhelyek miatt úgy gondolja, hogy neki minden ingyen “jár”, de aztán nem rendeli meg a munkát, mert azért már fizetni kéne.

Tételezzük fel (én legalábbis most ilyennek látlak, hiszen itt vagy), hogy Te ilyen komoly ember vagy, aki tényleg meg akarja oldani a feje felett lévő palatető minden nyűgjét hosszú évtizedekre. A vállalkozó a 80-100 “mindentingyenakarok” emberre elköltött, de megrendeléssé nem érlelt kiadását kivel fogja megfizettetni?

Igen, jól érzed!

VELED fogja kifizettetni, aki komolyan gondolod, és majd meg is rendeled tőle a tetőd felújítását.

Szerintünk ez így nem korrekt és nem is túl elegáns. Neked pedig fájdalmasan költséges is. Mi ezt megfordítottuk, így az ajánlatunk az ingyennél is jobb: Mi fizetünk Neked!

Hogyan?

Úgy, hogy az előzetes felmérés árának 2,5-szeresét felhasználhatod a későbbi megrendelésed kifizetéséhez. Úgy is felfoghatod, hogy kapsz egy 250%-os visszatérítést. A felméréshez adott kupon értéke tehát 50.000,- Ft!

Van azonban egy sokkal nagyobb értékű előny is, mint az ajándékunk!

Az előzetes felmérés ára elenyésző azokhoz a terhekhez képest, amik egy rosszul megválasztott technológia, elbaltázott felújításból eredő plusz feladatok kötelezettségei, vagy a felújítás mindezek miatti újra elvégzése jelentene. És akkor a sok bosszúságról, álmatlan éjszakákról, idegeskedésről nem is beszéltünk.

Túl gyakran találkoztunk ezekkel a hibákkal. Azért javasoljuk az előzetes felmérést, hogy biztos lehess abban, nem választasz a tetődön eredményesen nem alkalmazható megoldást. 

Ha a tető olyan szinten elöregedett, hogy a bontás nélküli felújítás már nem javasolható, de Te a megfelelő felkészültség hiányában mégis azt választod, akkor lehet, hogy pár millió forintot már elköltesz, mire kiderül, hogy kezdheted nulláról az egészet a tető lebontásával és a bontás utáni teljes felújítással. (Miközben az első munkát részben vagy akár már teljesen ki is fizetted…)

Ráadásul a korábbi rossz döntés “hozományaként” már nem tudod bármikor folytatni a munkát, a hibák miatt szinte azonnal lépni kell. Ha ez további milliós kiadásokat igényel, akkor azt tudnád finanszírozni?

Kerüld el ezt a rémálmot, és indítsd tetőfelújításodat egy előzetes felméréssel!

Ha összeadjuk a várható plusz költségeket, esetleges büntetéseket és az idegeskedés, rettegés terheit, netán a szükséges plusz tőke előteremtésének költségét, akkor ez milliókba kerülhet! Az előzetes felmérés tehát az ajándékunknál is értékesebb számodra!

A bónusszal szívesen segítünk Neked, hogy véglegesen leszámolhass a palatetőd elöregedéséből adódó problémákkal.

Levesszük a válladról a kockázatot!

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

Amennyiben az előzetes felmérés azt az eredményt adná, hogy várhatóan a palatetőd bontás nélkül nem újítható fel megfelelően, akkor az előzetes felmérés díját 100%-ban visszatérítjük, vagy külön kérésedre bontás utáni felújításra javaslunk Neked megfelelő minőségben dolgozó partnert. A felmérésért kifizetett összeget ekkor be tudod számíttatni a kivitelezésbe.

Összegezzük, mit tudsz ezen az oldalon a rendeléseddel megkapni

Síkpala

Palatető előzetes felmérése

(értéke felbecsülhetetlen!)

ajandekdoboz_turkiz

Beváltható kupon

50.000,- Ft értékben

Rendeld meg most a palatetőd előzetes felmérését!

Fizetési mód

Fizetni csak bankkártyával tudsz. Megrendelés esetén átirányítunk a SimplePay biztonságos felületére, ahol akár regisztráció nélkül is fizethetsz a bankkártyáddal.

Számlázás

Számlád zárt rendszerben, automatikusan kerül kiállításra, így kérünk figyelj rá, hogy az adataidat pontosan add meg. A számlán szereplő vevőadatok helyességéért a vásárló felel!

Mi történik a megrendelés után?

A sikeres bankkártyás fizetés után külön e-mailben kiküldjük a rendelés visszaigazolását, a számlát, valamint a további lépések ütemezését.  Munkatársunk adatait is elküldjük, hogy a felmérés időpont és helyszín egyeztetését mielőbb meg tudd tenni.

További kérdésed van?

Ha nem kaptál minden kérdésedre választ a weboldalon vagy a megrendelés során, írj egy e-mailt a paladoktor@palaprotect.hu e-mail címre, és igyekszünk minél hamarabb válaszolni.

Kiszállási díj nélkül!

Nincsenek rejtett költségek! Az itt feltüntetett összegen felül nincs más költség, így kiszállási díj sincs. A felmérést végző munkatársunk nem vesz át pénzt!

palaprotect.hu

A weboldalunk célja megmutatni, hogy a PalaProtect saját innovációnk hogy oldja meg az azbesztpala tetőd minden problémáját, hosszú, akár több évtizedes időtávra.

A PalaProtect felületkezelés gyors, bontás nélküli felújítást biztosít. A PalaProtect eljárás a legkisebb plusz súly mellett a tető teherbírását olyan jelentősen növeli, hogy a tető akár napelemek elhelyezésére is alkalmassá válik.

A PalaProtect eljárás korlátozások nélkül alkalmazható a palatetők felújítására, hiszen megőrzi a tető eredeti arculatát, színét és szerkezetét!

IMPRESSZUM

A weboldal üzemeltetője a GreenQuest Kft.
Székhely: 2750 Nagykőrös, Toldi utca 38.
Adószám: 26542735-2-13

Az üzemeletető és munkatársai az Általános Szerződési Feltételekben vagy a weboldal más oldalain esetlegesen megjelenített személyes adataiknak a felhasználásához nem járulnak hozzá.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

A weboldal felhasználói részére elsősorban írásos, e-mail ügyfélszolgálatot, technikai segítséget biztosítunk munkanapokon 9:00-16:00-ig.
Telefonos megkereséseket csak korlátozott mértékben tudunk fogadni, így az elsődleges kommunikációs csatorna az e-mail.

paladoktor@palaprotect.hu

Személyes ügyfélszolgálat előzetes bejelentkezéssel:
1077 Budapest, Izabella u. 33. 2.em. 2.

FIGYELEM!
A járványhelyzet időszakában a személyes ügyfélszolgálatot szüneteltetjük!

JOGNYILATKOZATOK

weboldalakon, nyomtatott vagy letölthető anyagokban használt nevek, logók, színhasználat és a program tartalmai jog által védett személyes tulajdonok, így a mi engedélyünk, vagy külső partner szerződés alapján megjelenített védjegyeinek engedély nélküli felhasználása minden esetben jogi eljárást von maga után!

A PalaProtect név használata a GreenQuest Kft. kizárólagos joga!

FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

A szerzők a weboldalon és a weboldalon keresztül elért összes anyaggal kapcsolatban kizárják a felelősségét az esetleges helytelen értelmezésből származó károk tekintetében.

Sem a weboldalon olvasható információkkal, sem a weboldalon elérhető ingyenes letölthető anyagokkal, sem a megvásárolható termékekkel nem szervezünk befektetéseket, nem végzünk befektetési tanácsadást vagy bármilyen egyéb engedélyhez kötött tevékenységet!
Kizárólag a palatetők felújításával kapcsolatos tapasztalatainkat és gondolatainkat osztjuk meg az olvasóval, megrendelővel vagy felhasználóval. A felhasználó, vásárló felelőssége az elérhető tartalmak helyes értelmezése és alkalmazása!

SZERZŐI JOGOK

A weboldalak és egyéb anyagok tartalma a jogtulajdonos(ok) előzetes hozzájárulása nélkül sem egészben, sem részben nem másolhatóak, sem elektronikus, sem fizikai módon. A weboldalak teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll.

Az utánközlés, átdolgozás díjköteles:
37.500,- Ft szavanként és naponta!

További részletek itt.

ADATVÉDELEM

Véleményünk szerint az európai törvényalkotók kicsit átestek a ló túlsó oldalára, amikor szigorították az adatkezelés szabályrendszerét. A véleményünktől függetlenül természetesen minden vonatkozó törvényt betartunk. Kérünk fogadd el, hogy ez a részedre is egy kicsit több macerával járhat, mint korábban.

A feliratkozáskor és/vagy megrendeléskor kapott személyes adatokat a GDPR előírásainak megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át.

Az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat részletesen itt tudod elolvasni.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A biztonságos és kényelmes online fizetést a SimplePay márkanéven az OTP Mobil Kft. biztosítja.

Ez a weboldal Sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek: Adatvédelmi Tájékoztató